Мітинг пам'яті катастрофи на ЧАЕС

Сьогодні, 26 квітня, у Білій Церкві біля пам'ятного знаку "Дзвони Чорнобиля" відбувся мітинг жалоби та пам'яті з нагоди річниці аварії на ЧАЕС.

/Files/images/mting/01_бц_захід1.jpeg /Files/images/mting/мит.jpg

Минає 31 рік з того дня, як 26 квітня 1986 року сталася страшна аварія на Чорнобильській атомній електростанції. Традиційно цього дня відбувся пам'ятний мітинг біля монументу "Дзвони Чорнобиля", де зібралися представники міської та районної влади, начальники служб та управлінь, духовенство, студенти, ліквідатори та їх родини.

/Files/images/mting/DSC_3739.JPG /Files/images/mting/02_бц_захід_7.jpeg

Під час мітингу лунали слова скорботи та вдячності за подвиг ліквідаторів, для котрих в ті страшні дні почався зворотній відлік життя. Присутні ділилися спогадами про трагічні події 31-річної давнини, не стримували суму і сліз та згадували тих, кого вже нажаль немає поряд з нами.

/Files/images/mting/02_бц_захід_9.jpeg /Files/images/mting/viber_image_1.jpeg

Вкотре було наголошено на тому, що відвагу ліквідаторів не можливо оцінити та не можна забувати. Священнослужителі відслужили молебни за душі усіх жертв аварії на ЧАЕС. Пам'ять загиблих ліквідаторів вшанували хвилиною мовчання та покладанням квітів до меморіалу./Files/images/mting/DSC_3743.JPG
Кiлькiсть переглядiв: 93

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.