Здрастуй, Осінь золота!

Осінь – чудова пора року. Вона збирає щедрі врожаї овочів і фруктів, фарбує листочки в барвисті кольори, запалює багряно-червоні кетяги калини.
Дошкільнята дуже люблять осінь, адже є цікава нагода дізнатися багато нового про осінню природу, життя тварин та пташок, розповісти про чудову осінню пору своїм друзям, рідним і близьким під час осінніх свят.

І днями у нашому дитсадку «Калинка» були проведені осінні свята з дошкільнятами. Музичні керівники Кузніцова Ганна Романівна та Романова Наталія Валеріївна, з допомогою інструктора фізкультури Луценко Валерії Сергіївни та вихователів груп, приклали багато зусиль, щоб святкові ранки були найкращими: підготували декорації, склали цікаві сценарії, підібрали сучасний музичний матеріал, а головне – вивчили з малятами пісні, вірші, таночки, ігри.

Усі дітки із задоволенням перевтілилися у казкових персонажів та розповіли чарівну осінню казку - співали, декламували віршики, прославляючи осінь за її красу та врожаї. Завітали до вихованців головна героїня свята – щедра Осінь та Городнє опудало, які розважала малят іграми та завданнями. А дошкільнята щиро дякували головним героям віршами, піснями, танцями, радісними усмішками.

На завершення святкування діток почастували осінніми дарами – запашними яблуками, соком та смачним короваєм.
Цьогорічні свята осені, проведені у садочку, видалися веселим і змістовним. Задоволеними від проведеного заходу залишились і діти, і дорослі.

Кiлькiсть переглядiв: 128

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.