Новорічна театральна вистава

Життя дітей в дитячому садку - це не тільки будні, але і веселі свята. Кожен день педагоги нашого дошкільного закладу намагаються зробити перебування дітей в ньому яскравим і незабутнім. Малюки завжди з нетерпінням очікують на 19 грудня. Адже саме в цей час на кришталевих санях їде до нас з неба Святий Миколай. Він не оминає жодної хатини, де живе дитина. Слухняним дітям він кладе під подушку солодощі, яблука, книжки, а нечемним, щоб нагадати як треба поводитися, – навіть різки.

Настання свята чекають не тільки діти.Навіть дорослій людині іноді хочеться повернутися в дитинство і вірити у щось незвичайно чарівне. Для багатьох людей дуже важливо вірити в дива, бо це дарує надію. Це свято - прекрасний привід впустити в свій будинок казку і насолоджуватися нею разом з дітьми, а вони вміють це робити краще за всіх.

Ось напередодні цього свята така казка завітала і в наш садочок. Всі вихованці дитячого садочка з великим хвилюванням очікували на нього. І ось настав цей довгожданий момент, мали можливість переглянути виставу «Новорічні пригоди Біляночки та Улляночки»

Кiлькiсть переглядiв: 173

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.