І етап Міського турніру з шашок «Цікаві шашки» в закладі дошкільної освіти №33 «Калинка»

І етап Міського турніру з шашок «Цікаві шашки» в закладі дошкільної освіти №33 «Калинка»

На виконання Програми розвитку системи освіти міста Білої Церкви на 2016-2020 роки, затвердженої рішенням Білоцерківської міської ради від 28.01.2016 року№30-05-VІІ, плану роботи Управління освіти і науки на 2020 рік та з метою підвищення в дітей інтересу та мотивації до гри в шашки, популяризації інтелектуальних видів змагань, організації дозвілля дітей в закладі дошкільної освіти №33 «Калинка» 13 лютого було проведено І етап Міського турніру з шашок «Цікаві шашки», переможцем якого став Умпєлєв Артур - вихованець групи "Дзвіночок".

Було цікаво спостерігати за грою , якими були дітки наполегливими в досягненні поставленої мети. Вміння вирішувати логічні задачі в умовах дефіциту часу, досконала пам'ять, самодисципліна, здатність орієнтуватися на площині, логічне мислення, вміння вести точні і глибокі розрахунки, далекоглядність, сміливість, самовладання, наполегливість та винахідливість, фантазія - всі ці риси характеру формують волю до перемоги у напруженій боротьбі.

Найбільшу увагу суддів та вболівальників у фінальній грі привернула увагу гра Умпєлєва Артура і Стаднік Лілії. Двічі суперники не поступалися один одному, тому гра закінчувалася в нічию, але за кількістю побитих шашків судді визначили переможцем Умпєлєв Артема( I місце), Стаднік Лілія ( II місце), Дрига Варвара(III місце).

Фіналісти були нагороджені грамотами та медалями , а інші учасники гри були відзначені солодощами.

Кiлькiсть переглядiв: 126

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.