Перегляд театральної вистави "Снігова королева"

Вихованці нашого садочка одержали ще один прекрасний подарунок – виставу «Снігова королева». І хоча Новорічні свята закінчилися, хочеться їх ще раз згадати, оскільки спектакль про добро та зло, про толерантне відношення один до одного. Вистава пройшла з з великим успіхом. Дітки, відкривши двері музичної зали, відразу потрапили у казку. Погодьтеся, що її так іноді прагне людська душа. Цікавою була й інтермедія для маленьких театралів. Герої казки співали, гралися разом із дітьми. Лейтмотив вистави – почуття дружби, одне з найголовніших у житті. Саме дружба стає рушійною силою вчинків усіх героїв.

Моральні принципи засвоються ненав’язливо, і приклади добрих справ діти мають бачити всюди.

Усі ми чудово знаємо вислів: «Казка – вигадка, та у ній завжди є натяк». У казках з давніх-давен утілюються морально-етичні принципи людського життя. Про що казка «Снігова королева»? Про дружбу, взаємодопомогу, вірність.

Спадають на думку мудрі слова Андерсена: «Світ прекрасний! Радійте життю! Будьте оптимістами! Боріться за людину, серце якої скуте кригою! Будьте терплячими у досягненні мети! Не шкодуйте часу і сил, щоб виховати в собі людяність, чуйність і доброту!».

А як би було прекрасно, щоб наші дітки потім ще й обговорити сюжет вистави в сімейному колі! Адже недарма говорять, що казка вчить, як на світі жити.

/Files/images/IMG_20200219_093600.jpg

/Files/images/IMG_20200219_095504.jpg

/Files/images/IMG_20200219_093414.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 117

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.