Повернутися до звичайного режиму

Свято весни та мами.

У наш дитячий заклад сьогодні прилетіли метелики і забуяли різнобарв’ям весняні квіти.
Мама… Наймиліше слово на землі. У мами ніжні ласкаві руки, добре і чутливе серце. Матусина любов, мов сонечко, зігріває нас усе життя. І невипадково свято жінок відзначають навесні, коли пробуджуються природа від зимого сну. Весна схожа не тільки на маму, а й на бабусю .Скільки в сонечка промінців, стільки ж у бабусі тепла і ласки. Разом з приходом весни завітало до садочка чудове свято мам,бабусь і сестричок.
Свято у дитячому садку - це завжди казка,сповнена позитивними емоціями та яскравими кольорами,в якій діти стають маленькими творцями добра і краси.
Справжня казка відбулась у дошкільному навчальному закладі «Калинка».
Вихованці дивували дорослих своїми дзвінкими і радісними голосочками, майстерністю в танцях, декламуванням віршів та неперевершеним дитячим артистизмом. На святі звучали пісні про маму, бабусю, компліменти від маленьких джентльменів, слова вдячності, юбові, які розчулювали до сліз. Наприкінці свята всі матусі отримали подарунки, виготовлені руками діток і вихователів. Це було дуже мило,ніжно і емоційно.Свято пройшло у доброзичливій атмосфері, а результатом стали незабутні дитячі враженнята посмішки батьків.

Кiлькiсть переглядiв: 133

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.