І нформація для батьків щодо прийому документів для зарахування дітей до першого класу БЗШ №11

Прийом документів до 1-го класу

Щодо прийому документів для зарахування дітей до першого класу БЗШ №11

Згідно з наказом Управління освіти і науки Білоцерківської міської ради від 23.04.2020 року №68 «Про внесення змін до наказу Управління освіти і науки від 16.10.2019 року № 159 «Про організаційні заходи щодо зарахування дітей до 1-11 класів закладів загальної середньої освіти комунальної власності м. Білої Церкви на 2020/2021 навчальний рік» зі змінами від 30.03.2020 року» прийом документів для зарахування дітей до першого класу БЗШ №11 буде проводитись з 28 квітня до 31 травня 2020 року в електронній формі відповідно до території обслуговування закладу та інших підстав першочергового зарахування, а саме: претенденти на зарахування є рідними братами або сестрами учнів або дітьми працівників БЗШ №11.

Сучасна територія обслуговування БЗШ №11, згідно рішення виконавчого комітету Білоцерківської міської ради від 08 жовтня 2019 року №724 «Про ведення обліку дітей дошкільного, шкільного віку й учнів», включає будинки:

вул. Гризодубової вул. Громова вул. Кирила Стеценка вул. Прорізна вул. Проточна вул. Приміська вул. Раскової вул. Роз’їздна вул. Робоча І вул. Робоча ІІ вул. Томилівська вул. Східна вул Леваневського №№ 30, 32, 36, 38, 40, 42, 44, 46, 48, 56а, 66, 68 провулок Гризодубової І провулок Гризодубової ІІ провулок Леваневського І провулок Леваневського ІІ провулок Раскової І провулок Раскової ІІ провулок Томилівський

Батьки, діти яких мають право на зарахування до БЗШ №11, в зазначений термін повинні надати заяву.

ЗРАЗОК ЗАПОВНЕННЯ ЗАЯВИ

До заяви потрібно надати копію свідоцтва про народження (сканкопія або фото). Підтвердження навчання рідного брата чи сестри в БЗШ №11 не вимагається, у заяві досить вказати ПІБ та клас такого учня, якщо є в цьому потреба.

Наказ про зарахування буде оприлюднений на сайті школи 31 травня.

Після зняття карантинних обмежень та початку роботи школи для прийому відвідувачів, батьки зарахованих першокласників повинні надати для перевірки оригінали всіх надісланих копій та заповнити заяву про згоду на обробку персональних даних.

Увага! Особи, що подали в електронному вигляді заяви та копії додатків до них несуть відповідальність за достовірність вказаних даних (територія проживання дитини, її вік, наявність братів, сестер серед учнів БЗШ №11). У разі не підтвердження даних в оригіналах документів учні будуть виключені зі школи.

31 травня на сайті школи буде оприлюднена інформація про наявність вільних місць в перших класах. Прийом документів до 1 класу на вільні місця, за умови їх наявності, для майбутніх першокласників, які не зареєстровані за територією обслуговування закладу, буде проводитись з 01 по 04 червня 2020 року, з 05 по 12 червня 2020 року буде проведено жеребкування на вільні місця в 1 класах і зарахування цих учнів. Для жеребкування будуть запрошені заявники (за умовою дотримання ними карантинних обмежень).

Для подачі документів необхідно надіслати електронний лист із вкладеними файлами заяви та свідоцтва на адресу: bcschool11@ukr.net (У темі листа вказати "заява до першого класу" та зазначити прізвище та ім’я дитини).

Кiлькiсть переглядiв: 190

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.