Виставка малюнків «Портрет моєї матусі»

У житті кожної людини величезну роль відіграє мама - наша підтримка і опора. Для підтримки і шанування всіх мам світу встановлено Міжнародний День матері. У цей день заведено вітати і робити подарунки всім мамам і вагітним жінкам. Це свято відзначається в понад40 країнах світу, але не має єдиної дати.

В Україні та більшості інших країн світу свято відзначається у другу неділю травня. Цього року День матері святкується 9 травня.

У цей день заведено вітати всіх матерів незалежно від віку, дякувати їм за материнську працю. Мамам дарують квіти, листівки та подарунки, приїжджають до них в гості. Якщо ви живете далеко від матері - не забудьте привітати її по телефону. У свято також вшановують вагітних жінок. У цей день проходять акції та заходи на підтримку матерів.

З нагоди відзначення Міжнародного Дня матері у нашому дошкільному закладі була організована виставка малюнків під назвою «Портрет моєї матусі» . Для участі у виставці потрібно було діткам разом з батьками створити портрет рідної матусі.



І ось ми маємо такі гарні портрети матусь-красунь наших вихованців виконані з великою любов`ю! Думаю що вам сподобаються наші мами!!!

Вкладення
Кiлькiсть переглядiв: 56

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.