Новий рік — одне із найулюбленіших свят для дітей.

Новий рік — одне із найулюбленіших свят для дітей. Адже саме новорічне свято дарує здійснення найзаповітніших дитячих бажань, чудові подарунки, справжнісіньких Діда Мороза та Снігуроньку, веселих казкових героїв, а головне — особливу, неповторну атмосферу чарівної казки.

Усюди святкова атмосфера, усі готуються до свята – вибирають красиві ялинки, купують різні фрукти, солодощі, готують подарунки для близьких. Адже Новий рік – це наче казка для всіх.

У нашому дитячому садку починають готуватися до святкування заздалегідь. Ми наряджаємо ялинку, прикрашаємо зал гірляндами, красивими іграшками, новорічними вінками, яскравими стрічками та фігурками янголів. Також розмальовуємо вікна тематичними візерунками.

Ну і звичайно ж, разом із дошкільниками готуємо святкові новорічні ранки. На святкових ранках всі занурюються у казку. Ми веселимося, проводимо різні конкурси, танцюємо, співаємо. Усі святкують та розважаються. А по закінченню свята дошкільники обов'язково отримують смачні подарунки від Діда Мороза

Кiлькiсть переглядiв: 103

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.