Засідання атестаційної комісії

Засідання атестаційної комісії

Закінчився атестаційний період для педагогічних працівників нашого закладу дошкільної освіти. 29.03.2023 року відбулося підсумкове засідання атестаційної комісії, на якому розглядалися результати педагогічної та методичної діяльності 4-ьох педагогічних працівників закладу, які атестувалися комісією І рівня.

За наслідками атестації проатестовано:керівника гуртка Петрашик В.С. на встановлення 11 тарифного розряду; вихователів Вихристюк В.А. та Дідейчук Т.І. на відповідність раніше присвоєній кваліфікаційній категорії «спеціаліст першої категорії» та вихователь Каструбіна Л.М. на відповідність раніше встановленому 12 тарифному розряду.

На думку членів атестаційної комісії всі педагогічні працівники, які атестувалися атестаційною комісією закладу, відзначилися високою активністю та результатами методичної діяльності, фаховою та педагогічною майстерністю. Всі атестуючі закладу є учасниками в сертифікаційних навчально-методичних заходах з підвищення кваліфікації.

Вітаємо педагогів - Вихристюк В.А., Дідейчук Т.І., Каструбіну Л.М., Петрашик В.С. і зичимо подальших творчих злетів і професійних успіхів!

Кiлькiсть переглядiв: 68

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.